seminar

Втори семинар от обучителната програма на БСА

seminarУВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Управителният съвет на БСА уведомява магистратската общност, че вторият семинар от поредицата, включени в Годишната ни обучителна програма, ще се проведе на 13, 14 и 15 юни в гр. Кърджали, на язовир Кърджали, комплекс “Главатарски хан”.

Семинарът ще е по проблеми на приложението на европейските регламенти в Гражданското и Търговското право. Смятаме, че това е материя от изключителна важност и искаме да насочим усилието си за обучение в тази насока.

Сдружението поема разноските за настаняване – 2 вечери, храна – закуска и вечеря, лекторски, рекламни материали и кафе-паузи, такса за басейна, чадър и джакузи в свободното време.

По отношение на транспорта, БСА ще ангажира автобус, който ще може да се ползва от участниците при предварителна заявка от тях.

В организацията на семинара е включено посещение на желаещите на Стената на язовир Кърджали и на други интересни и красиви природни забележителности.

Като приложение тук публикуваме ФОРМУЛЯР ЗА РЕГИСТРАЦИЯ, който трябва да се попълни и изпрати на е-мейл: bonnie_076@yahoo.com или на адреса на офиса ни в гр. София, ул. Пиротска 37Б, ет.2 в срок до 31 май 2013 година.

За улеснение на колегите от София г-н Владимир Чеернев, нашият сътрудник, ще Ви се обади, за да получи попълнените документи.

Таксата участие за семинара е 50 лева за целия престой. За членовете на БСА, таксата се поема от Сдружението.

Надяваме се семинарът да е успешен и ползотворен и с него да сложим началото на поредица от обучителни дейности по актуални и важни за всички нас въпроси по правоприлагането на европейските инструменти.

Скоро ще ви информираме за следващия Семинар, който ще бъде посветен на Европейското наказателно право с участието на лектори – магистрати от Кралство Испания.

Управителен съвет на БСА

 

Формуляр