velikden2016

ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ НА БСА ВИ ПОЖЕЛАВА СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СКЪПИ КОЛЕГИ,

В навечерието сме на един от най-големите християнски празници – Христовото Възкресение – време да отворим сърцата си, да погледнем раззеленяващата се природа, която се събужда за нов живот и да си дадем сметка за истинските и стойностни неща. Да се вгледаме навътре в себе си и да потърсим своето “аз”. Да разберем, че животът има смисъл само когато сме добри, че прогресът е нашият стремеж към съвършенство, че само вярата, , и истината ще ни помогнат да израстнем, да станем по-стойностни хора и да запазим достойнство в тежката битка за правдата и справедливостта.


В тези светли дни нека посветим себе си на истината, на онази истина, която ни кара да продължим по тежкия и често невъзможен път на съдията, да защитаваме принципите си и да вървим напред. Онази истина, която търсим през целия си професионален път, онази истина, която ни прави по-добри, която ни прави Човеци. И до която се достига само с вяра.
В дните на Възкресението нека си пожелаем вяра и сила, за да се противопоставим на омразата, светлина, за да не губим правилната посока и любов, за да стопли сърцата ни и да ни помогне да не се откажем когато е най-трудно.
Пожелаваме на всички светли празници и нови хоризонти!

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ на БСА